testimonial

Af respekt for sitter er navn og e-mail overstreget. Ikke alle har lyst til at stå frem med navn.

 

Bella testimonial

 

Jeg har flere gange mødt Bettina Thomsen. Både i Lysets hus til åbne cirkler, en dags kursus og I hendes eget lokale til en session. Bettina giver råd og vejledning til livet - også til den del nogle ville kalde' det åndelige' eller 'spirituelle'. Det gør hun let, med begge ben plantet solidt på jorden, med humor, indlevelse og en befriende fin skarphed. Jeg er hver gang blevet mødt og vejledt og hver gang gået hjem ikke bare glad men også med nye indsigter og læring. 'Kram Thea - august 2020

 

anbefaling.png September 2020

 

Jeg mødte Bettina første gang på et sommerseminar på Hindsgavl slot. Jeg har altid vidst at der var mere mellem himmel og jord, og jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne udvikle min spiritualitet. Da jeg kom hjem startede jeg i et træningsforløb i Lysets Hus, hos Bettina Thomsen.
Bettinas venlige, positive måde at lære fra sig på, var fantastisk for mig. I løbet af træningsforløbet blev jeg klar over, at dette var vejen for mig, og da forløbet var overstået startede jeg med det samme på den 2-årige medie og clairvoyant uddannelse, som jeg snart har gennemført.
Jeg kunne ikke have valgt et bedre forløb, eller en bedre lærer. Bettinas ligefremme måde at forklare tingene på er fantastisk. Jeg har fået så mange forskellige redskaber til at arbejde med min spiritualitet, og jeg føler at hver eneste deltager bliver set, og hjulpet på vej af Bettina, uanset hvor på rejsen vi befinder os.
Bettina giver plads til nogle inspirerende diskussioner, og det er altid spændende at deltage i undervisningen. Jeg glæder mig hver eneste gang vi mødes i Lysets Hus, både på grund af mine fantastiske holdkammerater, den dejlige stemning der altid er, og ikke mindst på grund af Bettina.
Kærlig Hilsen Ann Bøjlund, Juni 2020

 
Jeg har altid troet på, at der var noget større end en selv.. troet på, at der er et liv efter døden.
Jeg har fra barnsben altid følt mig usikker.. helt dybt inde i ..Sårbar og ensom .
Det er blot ikke det jeg udstråler ,alle der ser mig , ser mig som stærk ,sikker og modig.
Jeg har ikke kunne finde roen, glæden og givet mig selv lov til, at være i nuet..
Ikke før nu!
Jeg fik anbefalet Lysets Hus i Aarhus af en akupunktør.. han læste også mit horoskop.. det var efteråret 2016. Han sagde .. “ du skal finde din indre ro og dyrke din spiritualitet ..”
Det var mit første møde med Bettina Thomsen.. en aften hvor hun afholdt en klarsyns aften.
Jeg blev meget inspireret men mere nysgerrig .. kunne mærke “ at her var noget der gjorde godt for mig”
Jeg tilmeldte mig enkelte aftner til åbne cirkler hvor jeg nysgerrig lyttede med.. og besluttede mig, at tilmelde mig på et forløb med Clairvoyant Medialt trænings forløb.
Endelig! Endelig følte jeg mig hørt,set og af alt .. jeg følte mig hjemme.
Men godt er ikke godt nok for mig..
Jeg er i dag snart færdig med et 2 årige Clairvoyance Medialt udviklings forløb ved Bettina Thomsen .. og sikke en rejse!
Bettina Thomsen er et fantastisk menneske med en stor erfaring, kompetent og energisk .. Udstråler liv og glæde .. men vigtigts af alt, hun ser det enkelte menneske og hjælper det med at se sine potentialer og muligheder.
Jeg er Bettina dybt taknemlig.
I dag ved jeg hvem jeg er .. 100 procent. Jeg føler mig hjemme i mit eget jeg.. jeg forstår at nyde nuet.. Jeg er stærk, sikker og modig og aldrig ensom mere ❤️
I lys og kærlighed ..   Ulla Hald maj 2020

Med Bettina som underviser fås et indblik i den spirituelle verden på den mest kærlige og inspirerende måde. At have Bettina som lærer og åndelig vejleder er som at få sin mor tilbage (på den fede måde), der utrætteligt minder en om at gøre de ting, som betyder noget og gør en stærkere og dygtigere. Og det virker - magisk. Hun er en ægte “walk of the talk”
Og nej - jeg er ikke opfordret til at skrive dette indlæg, jeg er bare så så opfyldt af taknemmelighed over at have fået chancen for at få en suveræn uddannelse hos et så fantastisk menneske, at energien bobler over og måtte manifesteres på skrift. 

Charlotte Steenae 2019

Tusind tak, Bettina ❤️ Jeg glæder mig også rigtigt meget til det videre forløb. Du formår at skabe en dejlig stemning, som gør det sikkert og trygt "at turde". Og tak til de øvrige kursusmedlemmer, som ligeledes bidrager aktivt til den trygge og lette stemning med smil, latter og rummelighed.

Charlotte Steenae 2018

 

Kender du Bettina Thomsen? Hun har utrolig mange spændende kurser og kursusforløb.
Jeg har selv været så heldig at deltage i et af hendes fremragende kursusforløb her de seneste måneder.
Tag et kig på hendes hjemmeside www.bettibathomsen.dk

Mette Miabell Bjørklund september 2016

 

Jeg har over en periode på 10 gange deltaget i et udviklingsforløb i lysets hus. Med en fantastisk formidler i form af Bettina Thomsen. Hun har med sin visdom og smukke sjæl givet mig en kæmpe læring. Jeg har fået en masse nye redskaber til mit åndelige arbejde. Hun har en kæmpe indsigt i, hvad hver enkelt deltager har behov for, for at vækste. Og der bliver arbejdet med stor respekt både til mig og den åndelige verden. Hun har en kæmpe vifte af udviklingspotentialer som jeg ynder rigtig meget. Det har været med stor forventning og glæde, hver gang jeg drog mod Århus. Jeg håber der kommer et forløb 2. Så er jeg klar. Det kan varmt anbefales.
Kærligst Trine Hammergaard 😇 september 2016