Lyset er på vej

Sneen daler ned over os og de små snefnug fortættes og samler sig i dyner af sne, der ligger sig over landet. Det ser så smukt ud.
Børnene elsker det, for det giver mulighed for leg og kælketure i sneen. De voksne håber bare der ikke kommer for meget – det er så besværligt.
På min rude skabes små iskrystaller, der danner de smukkeste mønstre og sender sit strålende lys ud i vintermørket.


Det mørke og den mørke tid der for mange mennesker, er så svær at komme igennem, fordi de føler at mørket har sat sig på humøret i en grad der begrænser dem, og tager glæden og livsmodet fra dem.
Men heldigvis ved vi nu, at det har vendt. Vi er på vej mod lysere tider. Der er allerede gået en måned siden vintersolhverv.

Det varer ikke længe, så titter de små forårsbebudere frem, med håbet, viljen og skønheden.
De bryder igennem den iskolde og golde jord for at gå foran og vise vej. Små kæmper der ikke gør meget væsen af sig. Men de ved noget om at stå sammen og løfte i flok. Og hvilken glæde for store og for små.
Med deres fremkomst kommer livsmodet lige så stille igen. Håbet om alt det skønne der venter os. Alle de lyse timer i selskab med elskede personer.

Og snart efter er skovbunden dækket af anemoner, som et tæppe af lys og kærlighed der byder dig velkommen i skoven. Og før du får set dig om springer bøgen ud og iklæder sig sin lysegrønne sommerdragt.
Nu udfolder alt sig på smukkeste vis. De lange sommeraftner med familien samlet om og hygge ved grillen. Spille, lege, konverserer og lave ingenting.
Eller gåture med hinanden i hånden langs stranden, mens bølgerne langsomt skyller ind over stranden og nænsomt kæler for strandbredden, som en kat der slikker mælk fra en underkop. Duften af det salte, friske og livgivende havvand der velvilligt strømmer dig i møde. Og lyden af det brusende hav, som kommer dig i møde og trækker sig bort, blot for at minde dig om at være taknemmelig for det du har.

Og så er det, det sker. Alt det du har gået at tumlet med, skal frem i lyset. Hvad vokser der frem af din vintersuppegryde? Hvad har du arbejdet med og bagt på hele vinteren, som nu skal stå sin prøve og springe ud i fuldt flor? Er det nye sider af dig der skal frem i lyset?  Vi vil gerne se dig, sådan rigtigt. Den du er, når du tør slippe alle begrænsningerne. DU SKAL VISE DIG SELV FOR AT BLIVE SET!

Læs flere spændende indlæg på www.lysetshus.dk Bettinas klumme