Om at være i flow

Så kom sommeren da godt nok - og det gik stærkt. Lige fra vinter til sommer på én gang. Og sådan er det bare nogen gange. Noget man længe har længtes efter – pludselig er det der. Som om alting pludselig faldt i hak. Som så meget andet i livet, pludselig er det der.
Ihhh hvor jeg elsker det, nyder det i fulde drag. Rækker ud og tager i mod. ”Livet rækker hånden ud, jeg tager i mod, som et sommer stjerneskud, jeg tager i mod”. (kan du høre mig synge? Det er Thomas H.) Så er jeg i flow.
Man siger: ”Når eleven er klar, så kommer læren”. ”Når du har ro i dit sind, så er det ro du tiltrækker”.

”Når du er villig til at give kærlighed (også til dig selv), så kommer kærligheden til dig”. Om det er en ny kærlighed og partner, eller din ægtefælle gennem mange år eller kærlighed generelt, så gælder dette. Det er smuk og enkelt, som det er. Så er jeg i flow.
Haven kalder på mig med alle sine aktiviteter. Fuglene lige så, med skønsang i alle tonearter.
Disse mine vingede venner i alle størrelser. Jeg holder så meget af dem. Knap så meget når de klatter på min bil, men alligevel.
Pludselig lander der en stor due på mit udestue tag. DONK… Nej det er ikke i den lette ende, at mine duer befinder sig. Kornfede, tror jeg vil være en rimelig beskrivelse. Lige nu hygger de sig i mit staudebed, for jeg har lige revet og luget. Det er forunderligt at følge dem. De kommer sammen, som soulmates på besøg igen og igen. Man kan tydelig se de hører sammen. De udstråler ro og balance. Samhørighed. Min have er som medicin for mig. Jeg elsker den og elsker at arbejde i den. Den giver mig det samme som jeg ser i duerne. Ro og balance. Det er meditativt og ren væren. Så er jeg i flow.
Lige som en løbetur langs vandet kan være det. Solens stråler der genspejles i havet og blænder mig. Duften af saltvand og tang. Min vejrtrækning er rytmisk og intens. Bølgernes skvulper mod strandkanten. Så er jeg i flow.
Når jeg skriver eller taler og pludselig opstår der noget, som ikke er mig Så er jeg i flow.
”Gennemblødt af gaveregn, lykkelig og på vej, står jeg og ta’r imod fra dig”