TRO SKAB

Når jeg skriver troskab, kommer de fleste mennesker til at tænke på ægteskab, og der om er det også oftest brugt. Men jeg vil gerne udfordre dig i at bruge det i forbindelse med dig selv - at du skal være TRO overfor dig selv, og der igennem SKABE det liv; det job; det forhold, ja i alle livets sammenhænge, det du ønsker.
Livet er fyldt med kompromisser og det er smukt, men vil du være autentisk og skabe noget der er dig. Det du fuldt og helt står for, så brug TRO på dig selv og SKAB. Der hvor du brænder igennem, hvor der virkelig er noget på spil, der kan du skabe. Slip alle begrænsende tanker om hvad du ikke kan; ikke bør; ikke tør
Vær dig selv.... Vis verden hvem du er og hvad du tror på?

For hvad tror du egentlig på? Og hvad ønsker du i dit liv?
Rigtig menge mennesker ved det ikke. Men de ved hvad de ikke vil have! Det er ikke det rette fokus. Du tiltrækker det du bruger energi på.
Beskæftig dig med ting/oplevelser/mennesker der gør dig glad. Handl ud fra det du ønsker, og gør det der skal til for, at det er muligt.

Ønsker du at ligge og solbade i en smuk have, så gør det der skal til for at kunne det. Forvent ikke at andre skaber det for dig. Glæden ved det er større, når du selv har skabt det. Eller været med til at skabe det. Det handler om at give noget af sig selv. Skaberglæde.

Alt hvad du gør i livet, er et valg. Om du vælger fra eller til. Og begge dele er lige vigtigt. Det handler om at være til stede og tage stilling. Leve bevidst.
Den eneste du kan bebrejde, når noget falder ud på en anden måde end du forventede, er dig selv. Selv om du hverken skal bebrejde dig selv eller andre, men få det bedste ud af enhver situation.
Når du selv tager ansvaret for dit liv, er der ingen at bebrejde eller tilgive. Du ved det handler om dine læreprocesser.
Ind imellem skal du sige nej tak, for at skabe plads til det du ønsker at gøre. Måske er det for en stund at sidde fuldstændig alene og mærke dig selv. Fylde dig selv op igen.
Det er nogen gange den ro der gør, at du kan være kreativ og skabe noget. Du giver det plads til, at lade det komme til dig. TRO og SKAB.

Lige gyldig hvad jeg skriver om, skal du vide, at jeg prøver at leve det ud i mit eget liv.Jeg vil på ingen måde give udtryk af, at jeg er perfekt, men arbejder hele tiden med mig selv. Jeg prøver at dele nogle af mine erfaringer og aha-oplevelser.