Sundhedssystemet vakler

Hvorfor er der ikke nogen der sætter spørgsmålstegn ved vores eget sundhedssystem, der er ved at slå os ihjel?
Der skal spares og skæres ned – sundhedspersonalet løber stærkere og stærkere og kan slet ikke nå at give den omsorg der er brug for.
Der er medicin der ikke tilbydes patienter, fordi der ikke er råd?
Er der nogen der er i lommen på medicinal industrien? Hvem bestemmer prisen? Det er lidt af en guldkalv de (medicinal industrien) malker løs på.
Det er os der betaler. Og det er os der betaler prisen, når vi skal igennem systemet, hvis vi er så uheldige at blive syge.

Jeg ved godt penge er magt og det sikkert er derfor det bare fortsætter. Hvor er de ansvarlige? Politikerne?
Når du kommer til lægen, er det første han/hun tænker, hvilken pille (mirakelkur) kan jeg give. For vi skal fixes med det samme – vi vil slippe så let om ved det som muligt.
Ville det ikke være bedre at lægen tænkte på at holde sine patienter raske?
Folk med livsstils sygdomme bliver flere og flere. Allergikere og folk med uhelbredelige mystiske sygdomme stiger i antal.
Lægestudiet er pakket med hvilke medikamenter, der kan bruges til hvad. Hvor lang tid undervises de kommende læger i sundhed, som kost, motion og et liv i balance?
Viser det ikke med al mulig tydelighed, at der er noget galt?
Har du set de udmærkede programmer, der hedder ”kan man spise sig rask”?
Det er fascinerende hvad der sker med syge og mellem dem, folk som systemet kalder kronisk syge, nærmest på 12 uger bliver raske, eller minimerer medicin indtag markant eller fuldstændig slipper medicin de har fået gennem mange år.

Hvor længe kan vi vente?