Karma - loven om årsag og virkning

Troen på noget der er større end dig, om du kalder det Gud; universet; Skytsengle; videnskaben eller en specifik trosretning, er noget af det vigtigste for mennesker, fordi det skaber mening med livet og i det hele taget.             

Er der virkelig en mening med alting? Ja alting er flettet sammen i det smukkeste mønster, hvor læreprocesser og opgaver udspiller sig, samtidig med at karma afvikles og skabes. Som du sår, således høster du. Det er en universel sandhed, som vi først senere forstår den fulde mening med.

Mange steder omkring dig, ser du det i udførelse. Såning i foråret og høst i efterår. Men ofte i menneskelivet, er det ikke lige så tydeligt. Jeg er sikker på, du har oplevet flere situationer, hvor du tænker, hvornår skal han/hun høste "afgrøderne" af disse handlinger?
Hvornår kommer retfærdigheden og skaber balance igen? Det er der du skal have tillid til den større orden i universet. I de situationer er det vigtigt med tilliden og troen. Og det du skal gøre er, at fokusere på dig selv og dine opgaver/dit liv og få det bedste ud af det.
At koncentrerer sig om alt det de andre gør, og ikke gør, afholder dig fra, at arbejde med dig selv, hvor du skaber det liv du ønsker.

Du er her på jorden for at lære, for at udvikle dig, for at skabe. TANKEN er en skabende kraft og FØLELSERNE er manifesterende. Du ved det godt - der hvor dit fokus er, løber din (skabende) energi hen.

Så tilbage til karma, også kaldet, loven om årsag og virkning, forvirrer ofte mennesker til at tro, at når et menneske er i en bestemt livs situation, eventuelt et handicap, så er det karma de afvikler pga. tidligere handlinger. Pas på der - det kan være en opgave de har påtaget sig. Måske en opgave, som der skal en meget udviklet sjæl til for at kunne tage.
Så døm ikke - lad livet udspille sig og lev i taknemmelighed over det liv du har fået, i med- og modgang.
Giver det du beskæftiger dig med mening, og fylder det dit liv med glæde, så er du på det rette sted - ligegyldigt hvad andre siger og gør.

Nøgleord i den forbindelse er TILLID og TAKNEMMELIGHED.