Spirituel bevidsthed

Tanker i en corona-tid – tanker om hvorfor og hvad
Alting forandre sig, og rigtig meget er som det plejer at være. Men de fleste har denne stærke følelse af at være begrænset.
HUSK, når alting ændre sig, kan alting forandres. (Tænk det ind i dit liv – er der noget du gerne vil ændre, så er det nu)
Vi vil gerne forandring, siger vi. Specielt forvandling, men vi vil helst gøre som vi plejer at gøre.

Og vi ved det godt, det holder ikke. Og måske er det en del af det vi skal lære. Hvis vi vil forandring/forvandling, så skal der ”andre boller på suppen”.
Hvad er det vi skal lære af corona-krisen. Det er individuelt, men der er nogle ting der går igen, så lad os se på nogle af dem.
En tilbagetrukket tilværelse i forhold til normen. Vi må deale med os selv. Vores livssyn.
Kan vi holde ud at være sammen med os selv? Skal vi lærer at finde ind, til nogle skjulte dybder i os selv gennem meditation, gåture m.m.
Ny hygiejne.
Der har været talt meget om hygiejne – for lidt/for meget. Lever vi i for sterile miljøer, så vi ikke har et ordentligt immunforsvar eller er vores immunforsvar ødelagt af ydre og indre påvirkninger. Vi bliver i hvert fald opmærksomme på usynlige elementer i vores liv, som har større betydning end vi lige troede.
Arbejde hjemmefra.
Vi lærer en masse om ny teknologi. Arbejdsgiverne lærer at deres medarbejdere kan fungere under frihed under ansvar. Og at det faktisk giver plus på kontoen på flere måder.
Holde fri hjemme.
Sætter pris på det vi har. Er der andre måder at være familie på/-mig på. Slipper kreativiteten løs i forhold til egen udfoldelse. Synge; skrive; male; opgraderer hus og have.
Ingen udenlandsrejser.
Vi har længe snakket om CO2 regnskab, men har vi handlet på det?
Alternativ kontakt til familie – specielt der hvor der er isolation
Vi har brug for hinanden. Der er brug for dig. Vigtigheden af nærvær og omsorg.
Respekt for naturen * øjnene op for at vi er forbundene * hvordan bruger vi vores ressourcer * hvad er vigtigst for os: penge eller mennesker * kommer lykke udefra eller indefra.