Spiritualitet

SØRUP HERREGAARD er rammen og Bettina Thomsen og Maya Fridan er undervisere, når der i uge 27 2018 holdes eksklusivt og professionelt spirituelt ophold.
Sørup Herregaard ligger ved Ringsted i fantastiske omgivelser, hvor du vil opleve forkælelse fra morgen til aften for både krop, psyke og sjæl. Du får fire dages intensiv workshop i clairvoyance og medieskab om dagen, hvor vi vil øse ud af vores erfaring og du får redskaber i kontakten til den åndelige verden via egen træning.
Om du bruger opholdet til at øge dine kompetencer i forhold til dit erhverv eller blot ønsker at holde sommerferie samtidig med at du udvikler dine evner, vil dette være et ophold for dig. I prisen er der inkluderet workshop, overnatning på eneværelse og lækker mad/drikke fra ankomst til afgang.
Din pris for alt dette er 7450 kr. Depositum på 2.000 kr. betales ved tilmelding og restbetaling på 5450 kr senest 1. Maj 2018. Kontonr. i Sydbank: 7120 0001318582
Tilmelding sker til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Ugeplanen/program er vejledende, og kan ses længere nede på siden.
Sørup Herregård Ringsted FOTO

INFO transport til Sørup Herregaard: Link til Sørup herregaards hjemmeside med kørselsvejledning: http://www.sorup.dk/k%C3%B8rselsvejledning

Bus 680 mod Næstved (Ringsted-Næstved) stopper ca. 2,5 km fra Sørup Herregaard. Samt bus 469 som alternativ.
Taxa fra Ringsted tager ca. 10 min. og koster omkring kr. 120.

Maya Fridan er bl.a. kendt fra TV-udsendelsen ”Fornemmelse for mord” og bogen ”Maya Fridan er clairvoyant – er du?”. Maya Fridan i blå komprimeret og tilskåretHun har haft sin egen Clairvoyanceskole siden 2007. Arbejder professionelt som clairvoyant medie og foredragsholder. Maya er endvidere uddannet spirituel healer og NLP-terapeut. Læs mere på www.maya-fridan.dk www.clairvoyanceskole.dk.

Bettina Thomsen har været leder af Lysets hus i Århus siden 1995. Hun har en skole i medieskab, cirkler indenBettina størrelse Maya 3 for de mediale samt spirituelle kurser/udviklingsforløb. Arbejder professionelt som clairvoyant medie. Bettina er endvidere uddannet psykoterapeut. Læs mere på www.bettinathomsen.dk www.lysetshus.dk.

Ugeplan

 Sorup ugeplan 2018 001 2

 

 

 

blaa bh

Bettina

blaa bh ren

webshopknap1

 

blaa-toaarig 310

2 aarigt forløb

Copyright © 2015. Bettina Thomsen