Spiritualitet

Aktuelle kurser 180

kurser

Din genvej til succes - kend din livsvej Genvej til succes

Meditation, regression og åndelig kontakt - smukt dybt åndeligt arbejde vil føre dig til indsigt og forståelse. Du vil føle dig fri til at manifestere dig selv fuldt og helt.
Med fokus i meditation, som døren ind til weekendens arbejde, guider jeg dig dybere ind til dig selv/din kontakt/dit højere selv.

Se hvad du har brug for åndeligt. Se hvad du har brug for fysisk. Er der noget fra tidligere i dette liv eller tidligere liv, der forhindre dig i at være dit fulde potentiale. Er der noget du skal slippe, for at du kan komme videre?
Vi tager på rejse med sjælen.
Bivirkninger: lettere at modtage inspiration; bedre forståelse af dig selv; Større forståelse for andre mennesker; Mod til at være dit autentiske dig.

Læs mere: Din genvej til succes - kend din livsvej

Åben clairvoyance og mediumcirkel
 
Vil du gerne arbejde med det spirituelle eller er du blot nysgerrig. Måske har du oplevelser af åndelige karakter, som du gerne vil lære af. Kom denne aften og afprøv, om du er clairvoyant eller om du har evner inden for medieskab.

Det vil foregå i et trygt miljø med praktiske øvelser for alle og du behøver ingen forudsætninger eller specielle evner for at deltage. Denne aften vil give dig selvindsigt og udvide din horisont.
Du kan købe partoutkort for hhv. forår og efterår i shoppen, hvor du køber adgang til 6 aftner.                                                                                          

Vi vil bl.a. arbejde med:   

Læs mere: Åben clairvoyance og mediumcirkel

Stress forløb med mindful tilgang

Stress kan ramme ethvert menneske, der oplever belastning

stress

 Certificeret Stress Coach tilbyder enkelt sessioner, forløb og gruppeforløb.
Individ, organisation, leder og gruppe – bliv bevidst om dine handle muligheder!

Fakta om stress
Stress er et stigende folkesundhedsproblem, fastslår Statens Institut for Folkesundhed. Op imod hver fjerde sygemelding skyldes stress. Det svarer til at ca. 35.000 danskere er sygemeldt med stress hver dag (stressforeningen.dk)
Du mærker stress ofte og kan i de fleste tilfælde håndtere det, men bliver du udsat for belastning over en længere periode, kan du få problemer.

Læs mere: Stress forløb med mindful tilgang

Meditation, drømme og selvudviklingmeditation drømme og kreativitet

Udviklingsforløb over 10 gange i Lysets Hus, Aarhus.
Underviser Bettina Thomsen

Er livet blevet sort/hvidt og ikke længere i farver? Har du mistet glæden ved livet? Længes du efter forandring, men du kan ikke rigtig få hul på det?
Så er dette forløb lige noget for dig. Tilbage på sporet i farver. Hvad er det din underbevidsthed, gang på gang prøver at fortælle dig, men som du ikke forstår?
Drømmene kan være en fantastisk vejviser! Jeg hører ofte folk påstå at de ikke drømmer, men det gør alle. Og det er et spørgsmål om, at åbne for vejledning den vej.
Vi vil meditere hver gang og finde ind til kernen i dig og finde kontakten til noget der er større end dig. Sammen kan vi finde ud af hvad det er der forhindre dig i at opnå det du ønsker. Og du vil se på dig selv på en hel ny måde. Dette forløb tilbydes formiddag kl. 10-12.30, eftermiddag kl. 15-17.30 og aften kl. 19-21.30 med løbende opstart når der er et helt hold. Hold af min. 8 stk. og max. 12 stk. Pris: 2000 kr Du kan tilmelde dig ved at betale gennem betalingslink og kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betalingslink: https://www.bettinathomsen.dk/index.php/webshop/product/38-meditation-dromme-og-selvudvikling

Træning af platformsdemonstration/afdødekontakt

Ønsker du at styrke dine kompetencer indenfor platformsdemonstration og træne afdødekontakt.
Vi mødes i Lysets Hus kl. 10-16 begge dage. Der er kaffe og te formiddag og eftermiddag.
Du medbringer madpakke eller køber frokost ude i byen.Måne Voldum
Vi arbejder med kommunikation med de afdøde og hvordan du kan få mere ud af de informationer der kommer.
Maksimum deltagere 12 stk. Du får støtte og vejledning, hvis du er usikker.
Gå fra ok til god. Øvelse gør mester!
Pris 1500 kr

Underviser: Bettina Thomsen
Du kan tilmelde dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller købe kurset i shoppen

Betalingslink: https://www.bettinathomsen.dk/index.php/webshop/product/33-traening-af-platformsdemonstration-afdodekontakt

Mindfull place

KLUB "Mere mellem himmel og jord"

KLUB for selvstændige og delvis selvstændige clairvoyante, medier og healere.
Er du selvstændig eller delvis selvstændig clairvoyant, medie eller healer. Måske er du på vej og ønsker at gå den vej, så er dette måske lige noget for dig?

Læs mere: KLUB: "Mere mellem himmel og jord"

Clairvoyance - og medietræningsforløb
Har du altid ønsket at arbejde med det åndelige, men aldrig rigtig fået gjort noget ved det, så har du muligheden her. Det kan også være du har været igennem et forløb og arbejder som clairvoyant eller medie, men trænger til sparring og træning.
Der vil blive oprettet hold for begyndere og trænede
Vi vil arbejde med skytsåndskontakt. Arbejde med at styrke sanserne, så din kommunikation bliver stærkere. Øvelser 1 til 1 og platform, meditation og guidede øvelser og guidede meditationer. Du vil få vejledning til din daglige praksis.

Læs mere: Clairvoyance

blaa bh

Bettina

blaa bh ren

webshopknap1

 

blaa-toaarig 310

2 aarigt forløb

Copyright © 2015. Bettina Thomsen