Meditation, drømme og selvudviklingmeditation drømme og kreativitet

Udviklingsforløb over 10 gange i Lysets Hus, Aarhus.
Underviser Bettina Thomsen

Er livet blevet sort/hvidt og ikke længere i farver? Har du mistet glæden ved livet? Længes du efter forandring, men du kan ikke rigtig få hul på det?
Så er dette forløb lige noget for dig. Tilbage på sporet i farver. Hvad er det din underbevidsthed, gang på gang prøver at fortælle dig, men som du ikke forstår?
Drømmene kan være en fantastisk vejviser! Jeg hører ofte folk påstå at de ikke drømmer, men det gør alle. Og det er et spørgsmål om, at åbne for vejledning den vej.
Vi vil meditere hver gang og finde ind til kernen i dig og finde kontakten til noget der er større end dig. Sammen kan vi finde ud af hvad det er der forhindre dig i at opnå det du ønsker. Og du vil se på dig selv på en hel ny måde. Dette forløb tilbydes formiddag kl. 10-12.30, eftermiddag kl. 15-17.30 og aften kl. 19-21.30 med løbende opstart når der er et helt hold. Hold af min. 8 stk. og max. 12 stk. Pris: 2750 kr Du kan tilmelde dig ved at betale gennem betalingslink og kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betalingslink: https://www.bettinathomsen.dk/index.php/webshop/product/38-meditation-dromme-og-selvudvikling