Intensiv 4 dages workshop i clairvoyance og afdødekontakt.

hindsgavl Ugeplan: hindsgavl ugeplan 2019 tilrettet

Hindsgavl Slot som er kendt for sin hvide dame, der er set i og omkring slottet, ligger ved Middelfart i fantastiske omgivelser direkte ned til Fænøsund. På opholdet vil du opleve forkælelse fra morgen til aften - for både krop, sind og sjæl. Du får fire dages intensiv workshop i clairvoyance og afdødekontakt, hvor vi vil øse ud af vores erfaring og du får redskaber i kontakten til den åndelige verden via egen træning.
Du kan vælge, om du vil bruge opholdet til at øge dine kompetencer i forhold til dit erhverv, personlig udvikling eller blot ønsker at holde sommerferie, samtidig med at du udvikler dine evner. Det er helt op til dig, da der ikke forventes specielle forudsætninger for at deltage.
I prisen er der inkluderet workshop, overnatning på eneværelse og lækker mad/drikke (en enkelt genstand til frokost og aftensmad) fra ankomst til afgang.

Din pris for alt dette er kun kr. 7.450.

For mere information/tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Maya Fridan er bl.a. kendt fra TV-udsendelsen ”Fornemmelse for mord” og bogen ”Maya Fridan er clairvoyant – er du?”. Maya Fridan i blå komprimeret og tilskåretHun har haft sin egen Clairvoyanceskole siden 2007. Arbejder professionelt som clairvoyant medie og foredragsholder. Maya er endvidere uddannet spirituel healer og NLP-terapeut. Læs mere på www.maya-fridan.dk www.clairvoyanceskole.dk.

Bettina Thomsen har været leder af Lysets hus i Århus siden 1995. Hun har en skole i medieskab, cirkler indenBettina størrelse Maya 3 for de mediale samt spirituelle kurser/udviklingsforløb. Arbejder professionelt som clairvoyant medie. Bettina er endvidere uddannet psykoterapeut. Læs mere på www.bettinathomsen.dk www.lysetshus.dk.