Kender du Bettina Thomsen? Hun har utrolig mange spændende kurser og kursusforløb.
Jeg har selv været så heldig at deltage i et af hendes fremragende kursusforløb her de seneste måneder.
Tag et kig på hendes hjemmeside www.bettibathomsen.dk

Mette Miabell Bjørklund

Jeg har over en periode på 10 gange deltaget i et udviklingsforløb i lysets hus. Med en fantastisk formidler i form af Bettina Thomsen. Hun har med sin visdom og smukke sjæl givet mig en kæmpe læring. Jeg har fået en masse nye redskaber til mit åndelige arbejde. Hun har en kæmpe indsigt i, hvad hver enkelt deltager har behov for, for at vækste. Og der bliver arbejdet med stor respekt både til mig og den åndelige verden. Hun har en kæmpe vifte af udviklingspotentialer som jeg ynder rigtig meget. Det har været med stor forventning og glæde, hver gang jeg drog mod Århus. Jeg håber der kommer et forløb 2. Så er jeg klar. Det kan varmt anbefales.
Kærligst Trine Hammergaard 😇

Tusind tak, Bettina ❤️ Jeg glæder mig også rigtigt meget til det videre forløb. Du formår at skabe en dejlig stemning, som gør det sikkert og trygt "at turde". Og tak til de øvrige kursusmedlemmer, som ligeledes bidrager aktivt til den trygge og lette stemning med smil, latter og rummelighed.

Charlotte Steenae

Med Bettina som underviser fås et indblik i den spirituelle verden på den mest kærlige og inspirerende måde. At have Bettina som lærer og åndelig vejleder er som at få sin mor tilbage (på den fede måde), der utrætteligt minder en om at gøre de ting, som betyder noget og gør en stærkere og dygtigere. Og det virker - magisk. Hun er en ægte “walk of the talk”
Og nej - jeg er ikke opfordret til at skrive dette indlæg, jeg er bare så så opfyldt af taknemmelighed over at have fået chancen for at få en suveræn uddannelse hos et så fantastisk menneske, at energien bobler over og måtte manifesteres på skrift. 

Charlotte Steenae